top of page
  • Forfatters billedeMathias M. Lauridsen

EpiCTRL vinder pris ved DM i entreprenørskab

Stor sal med storskærm bag en stor scene
Scenen i Industriens Hus, København

Vi er ekstatiske og dybt taknemmelige over at kunne dele vores utrolige oplevelser og sejre ved DM i Entreprenørskab. Fra starten af vores rejse i Company Programme, hvor vi var blandt de øverste 5% af 3.000 deltagere, til vores finaleoplevelse, har vi været dedikerede og passionerede omkring vores projekt med at hjælpe familier påvirket af epilepsi.


EpiCTRLs triumf ved DM-finalen i entreprenørskab

Vores deltagelse og sejr i DM-finalen var kulminationen på vores hårde arbejde. Her blev vi udfordret i forskellige discipliner som skriftlig rapport, scenepræsentation, stand-interview og lukket dommerinterview. Disse udfordringer styrkede vores team og bekræftede vores innovative tilgang. Stoltheden og glæden ved at vinde Særprisen "Digital & Service" og opnå en samlet 5. plads i Company Programme blandt Danmarks bedste iværksætterhold er ubeskrivelig. Disse sejre er ikke kun en anerkendelse af vores arbejde, men også en motivation til at fortsætte vores rejse.


Fremadrettet fokus

Mens vi fejrer disse bemærkelsesværdige præstationer, ser vi fremad mod en lys fremtid for EpiCTRL. Vi er fast besluttede på at fortsætte vores indsats for at udvikle innovative løsninger for epilepsiramte familier. Vi skylder en dybfølt tak til alle vores støtter, samarbejdspartnere og følgere. Jeres opbakning og tro på os har været afgørende for vores succes.


Tak til alle, der har fulgt og støttet os på denne utrolige rejse. Vi ser frem til at dele vores fortsatte udvikling og succeser med jer. Lad os sammen gøre en forskel!

Comments


bottom of page