top of page
  • Forfatters billedeMathias M. Lauridsen

Har du epilepsi tæt på livet? Så har vi brug for DIN hjælp!

Opdateret: 17. mar. 2023

Vi søger familier, der er påvirket af epilepsi, som vil dele deres erfaringer og oplevelser med os. Vores mål er at lære vores målgruppe bedre at kende og forstå deres udfordringer, så vi kan skræddersy det perfekte produkt til dem.


EpiCTRL er en startup-virksomhed, der er sat i verden for at hjælpe familier med epilepsi med at få en tryggere hverdag. Vi, Mikkel Guldberg Lauridsen, Noah Bak Bytofte, Patrick Bilyk og Mathias Møller Lauridsen, er alle studerende på HTX på Herningsholm Erhvervsgymnasium. Vi driver vores virksomhed fra skolen og er dedikerede til at gøre en forskel for epilepsirammede og deres familier.


EpiCTRL er blevet til, fordi vi vil hjælpe familier med epilepsi med at slippe af med den konstante angst og bekymring, som følger med sygdommen. For Noahs lillebror, der er ramt af epilepsi, betyder sygdommen, at hans forældre bruger store mængder tid på at holde øje med ham, for tænk nu hvis der sker et anfald?


Vi vil gerne hjælpe, men vi kan kun gøre det med din hjælp. Hvis du er epilepsiramte eller pårørende, vil vi meget gerne have en dialog med dig. Vi vil gerne høre om din oplevelse med sygdommen og forstå, hvordan det påvirker din hverdag.


Du kan kontakte os på Facebook, Messenger, eller sende os en mail på info@epictrl.com. Sammen kan vi gøre en forskel for epilepsirammede og deres familier.


Vi opfordrer også dig til at dele denne opfordring med alle, du kender, som kunne have interesse i at hjælpe med at gøre en forskel for epilepsirammede og deres familier.

På forhånd tak for din hjælp!

Comments


bottom of page