top of page
3D runde ribber

EpiCTRL

Visionen for den næste generation af epilepsialarmer og fremtidens epilepsiassistent.

Render.png
IMG20240117161058.jpg

Udviklingen er i fuld gang

I tæt samarbejde med Twoday IT Minds er vi godt i gang med at udføre det første skridt af vores tretrinsraket. Vi har fokuseret vores indsats på at indsamle data gennem vores app til smartwatches, hvilket er et kritisk grundlag for senere at udvikle og træne vores AI-algoritme. Dette første skridt er fundamentet for det videre arbejde.

Den næste generation af epilepsialarmer

EpiCTRL tager en ny tilgang til at opfange epileptiske anfald. Ved at måle på flere parametre på en gang, og udnytte fordelene ved machine learning, gør vi det muligt at opfange epileptiske anfald med langt større præcision.


På samme tid skaber vi grundlaget for at undersøge om anfaldsalarmer kan aktiveres sekunder før anfaldet rammer. Det vil gøre det muligt for den epilepsiramte at forberede sig på anfaldene inden de sker.

IMG20240117161711.jpg

Fremtidens epilepsiassistent

Livet med epilepsi er besværligt. Derfor udvikler EpiCTRL også en intelligent epilepsiassistent som fører logbog over anfaldene, holder styr på medicinindtag, og kan, i tilfælde af et anfald, selv ringe efter hjælp. Det er med til at gøre en hverdag mere overskuelig for de familier som er berørt af epilepsi, og giver også et overblik over sygdommen.

Tretrinsraketten

Vi arbejder ud fra en klar tretrinsraket. Vi starter med grundig dataindsamling, så skræddersyer vi vores AI-algoritme, og afslutter med at udvikle en intelligent epilepsiassistent. Med udgangspunkt i denne, arbejder vi mod at udvikle den næste generation af epilepsialarmer og fremtidens epilepsiassistent.

Billede af SpaceX

1

Indsaml data til AI-træning

Udvikl app til at indsamle data fra testpersoner med smartwatches, som kan bruges til udviklingen af AI-algoritmen.

2

Udvikl AI-algoritme

Udvikl en avanceret AI-algoritme ud fra den indsamlede testdata til nøjagtigt at identificere epileptiske anfald mens

3

Udvikl epilepsiassistenten

Udvikl en brugervenlig og intelligent epilepsiassistent baseret på de seneste fremskridt inden for AI.

Vores historie

Bygget på en personlig kamp og et håb om at gøre en forskel.

Dyk ned i EpiCTRL’s historie, motivation, og vision om hvordan teknologi kan bruges til at forandre livet for dem der er berørt af epilepsi.

Wix High Res.png

Følg med på vores rejse

Hold dig opdateret med EpiCTRLs seneste fremskridt og nyheder. Følg med på vores spændende rejse og være med i dialogen om innovation inden for epilepsiomsorg.

Email

Følg os på

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
bottom of page