top of page
IMG20240117161711.jpg
tmp_1689149059315.jpg

Vores historie

Bygget på en personlig kamp og et håb om at gøre en forskel.

Noahs lillebror, Sylvester, er 11 år gammel. Og så er han født med epilepsi.

Derfor kender Noah alt for godt til de udfordringer og smerter en hverdag med epilepsi skaber. Hvornår sker det næste anfald? Hvor vildt og hvor voldsomt bliver det? Og det er denne personlige erfaring med epilepsi der skaber grundlaget for EpiCTRL.

Teamet bag EpiCTRL

Mathias, Mikkel og Noah hjemme i Noahs kælder, vinteren 2023

Et skoleprojekt der løb løbsk

Elevvirksomheden, EpiCTRL, opstod på HTX på Herningsholm Erhvervsgymnasium. I starten af et teknologi- og innovationsprojekt faldt snakken på den hverdag som Noah og hans familie levede i. Noahs familie har prøvet adskillelige epilepsialarmer, men har kasseret dem alle igen - de er simpelthen ikke gode nok.

 

Derfor søsatte vi EpiCTRL med missionen om at skabe den næste generation af epilepsialarmer og fremtidens epilepsiassistent.

Screenshot 2024-01-23 at 19-18-33 JA Europe på Instagram While in Istanbul our online awar

Entreprenørskab

Sammen med 390.000 studerende fra hele Europa blev vi tilmeldt Company Programme. Det har betydet adskillelige konkurrencer med flere titler og priser undervejs. Det kulminerede ved Europas største entreprenørskabsevent, GEN-E 2023. Her modtog vi UNICEFs Social Cohesion Award.

Company Programme har nået sin slutning for os - men EpiCTRL fortsætter.
 

I dag er udviklingen af den næste generation af epilepsialarmer i fuld gang. I samarbejde med twoday IT Minds udvikles en app til et smartwatch, så der kan indsamles data fra testpersoner.

 

Denne data skal senere lægge grundlaget for den AI-algoritme produktet bygges op om.

Galleri

bottom of page