top of page
  • Forfatters billedeMathias M. Lauridsen

EpiCTRL modtager Mikrolegat på 50.000 kr.
Vi er sprængfyldte af stolthed og begejstring over at kunne annoncere, at EpiCTRL har modtaget et Mikrolegat på 50.000 kr. Det betyder alverden for os, og vi kan ikke takke vores hold og vores fantastiske følgere nok for at støtte os i vores mission om at forbedre livet for personer med epilepsi.

Legatet går til at rigtig sætte skub i udviklingen af EpiCTRL. Vi vil sørge for, at EpiCTRL bliver den bedste løsning på markedet og kan hjælpe så mange mennesker som muligt.

Fik du ikke lige set det, så var vi for nylig med i et TV-indslag på TV-Midt/Vest. Det var en mulighed for at fortælle vores historie og vise, hvad vi arbejder på. Vi er meget taknemmelige for den opmærksomhed, som indslaget har skabt omkring EpiCTRL, og vi håber, at det kan inspirere andre til at hjælpe med at gøre en forskel for personer med epilepsi.

Vi er også super taknemmelige for at blive ved med at se jeres støtte. Uden jer, så var vi ikke kommet så langt! Bliv endelig ved med at dele, så vi kan hjælpe endnu flere familier.

Endelig vil vi gerne dele et citat fra den Evalueringskomité, der har udvalgt os til at modtage Mikrolegatet:

”Super godt og dedikeret team, med sammensatte kompetencer og klarhed over svagheder. Det virker til, at I har rigtig godt styr på jeres ide. Det er et rigtig flot stykke arbejde I har lavet [...]."
 

Har du endnu ikke set TV-indslaget, kan du stadig se det på TV-Midtvests hjemmeside. Tag et kig og se, hvad vi arbejder på! Vi er altid glade for at dele vores historie med flere mennesker og for at modtage feedback og støtte.


Så tak igen! Vi fortsætter med at arbejde hårdt for at gøre verden til et bedre sted for personer med epilepsi!

2 Comments


Ulla Bytofte
Ulla Bytofte
Mar 29, 2023

Er så stolt af jeres store arbejde, det er super flot, ønsker jer alt held fremadrettet

Like

Ulla Bytofte
Ulla Bytofte
Mar 28, 2023

Super flot, ønsker jer alt mulig hel og Lykke fremad. I arbejder så hårdt for det.

Like
bottom of page