top of page
  • Forfatters billedeMathias M. Lauridsen

EpiCTRL til GEN-E 2023 i Istanbul


Ankomsten og den Første Dag

Vores eventyr i Istanbul begyndte med en spændende rejse fra Billund, gennem Frankfurt, og til sidst til Istanbul. Ved ankomsten til WOW Conference Center blev vi mødt af den danske delegation, en gruppe inspirerende individer med en fælles passion for entreprenørskab. Den første aften blev tilbragt med at nyde en lækker middag og dele vores forventninger til de kommende dage. Det var en perfekt blanding af spænding og nysgerrighed, der indhyllede os alle.


Dag To: Velkomstdagen

Dagen før den officielle start på GEN-E 2023 var en tid for afslapning og de sidste forberedelser. Det var fascinerende at se, hvordan shuttlebusserne bragte unge entreprenører fra hele Europa til vores fælles destination. Vi brugte dagen på at finpudse vores stand, klar til de kommende dages aktiviteter. Om eftermiddagen deltog vi i en FedEx Masterclass, der gav os ny indsigt i logistik og innovation – vigtige elementer i vores fortsatte arbejde med EpiCTRL.


Dag Tre: Konkurrence Starter

Den tredje dag var fyldt med aktiviteter fra morgen til aften. Efter en energifyldt morgenmad deltog vi i åbningsceremonien, hvor vi, sammen med de andre online award-vindere, blev hyldet. Det var en stolt øjeblik at modtage UNICEF Social Cohesion Award på scenen. Resten af dagen var dedikeret til scenepræsentationer, hvor over 60 hold fra hele Europa præsenterede deres projekter. Det var en dag fyldt med inspiration og beundring for de utallige innovative ideer. Aftenen blev afsluttet med en kanalrundfart i Istanbul, en uforglemmelig oplevelse, hvor vi nød middagen ombord og derefter festede på dækket.


Dag Fire: Messe og Awardceremoni

På messens dag stod vi klar ved vores egen stand, hvor vi med stolthed præsenterede EpiCTRL for de mange besøgende. Det gav os også chancen for at opleve de andre holds projekter og ideer. Mødet med så mange talentfulde mennesker var både yderst inspirerende og lærerigt. Om aftenen deltog vi i den store awardceremoni, hvor vi var vidner til en spektakulær fejring af entreprenørskab og innovation. Det var en fantastisk afslutning på vores tid i Istanbul, og vi følte os mere motiverede end nogensinde før til at fortsætte vores arbejde med EpiCTRL.


Hjemrejsen

Efter fire utrolige dage fyldt med læring, networking og fejring, var det tid til at vende hjem. Mens vi sad i shuttlebussen til lufthavnen, og senere i flyet mod Billund, reflekterede vi over de oplevelser og indtryk, vi havde fået. GEN-E 2023 var ikke bare en konkurrence; det var en livsændrende oplevelse, der styrkede vores beslutning om at arbejde for en bedre fremtid med EpiCTRL. Vi er dybt taknemmelige for alle de mennesker, vi mødte, og for den viden, vi erhvervede, og ser nu frem til næste kapitel i vores rejse.

Comments


bottom of page