top of page
  • Forfatters billedeMathias M. Lauridsen

EpiCTRL vinder kvalifikationsmesse

Vi er rigtig glade for at kunne fortælle at EpiCTRL vandt 1. pladsen ved Kvalifikationsmessen Skive, og at vi derfor også har kvalificeret os til DM i Entreprenørskab!


Torsdag, d. 2. marts, var vi med i Kvalifikationsmessen på Skive College, hvor vi konkurrerede mod 37 andre iværksætterhold fra det jyske om en plads i DM-Finalen. I alt blev 8 hold udvalgt, og fik en plads videre til finalen.

Det har været en lang og udfordrende rejse, men det vidste sig at være det hele værd. Vi er er meget stolte over at have vundet 1. pladsen på dagen, og det viser virkelig at vores hårde arbejde har betalt sig.


DM i Entreprenørskab er en prestigefyldt konkurrence for unge iværksættere i Danmark, og at kvalificere sig til denne konkurrence er en stor bedrift både for os som projekt, men også os som individer. Vi er alle spændte på at se, hvordan vi vil klare os mod de andre dygtige og talentfulde hold, der også har kvalificeret sig til finalen.


Vores næste store mål er derfor DM i Entreprenørskab i Industriens Hus i København d. 26. april. Vi glæder os alle rigtig meget, da det virkelig vil sætte idéen, og ikke mindst teamet, på prøve.

Vi vil gerne takke alle, der har støttet os på vores rejse indtil videre, herunder vores mentorer, lærere, venner og familie. Uden deres støtte var vi aldrig kommet så langt.


Vi håber at det her også kan være med til at inspirere andre unge iværksættere og vise, at det er muligt at nå langt, hvis man arbejder hårdt og har en god idé. Vi ser frem til at fortsætte vores rejse i fremtiden.

2 comentarios


Ole Larsen
Ole Larsen
15 mar 2023

Godt klaret drenge, os i Aalborg er stolte af jer.😎

Me gusta

Ulla Bytofte
Ulla Bytofte
07 mar 2023

Så flot, er så stolt af jer.

Me gusta
bottom of page