top of page
  • Forfatters billedeMathias M. Lauridsen

EpiCTRL bliver Regionsmestre i Midtjylland

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle at EpiCTRL er blevet kåret som Regionsmestre i Midtjylland! Vi er alle helt utrolig stolte, og det viser at hårdt arbejde betaler sig.

Men det stopper ikke der, for vi fik også førstepladsen ved Nordea, hvor vi vandt et legat på 6.000,- kr. Det er en enorm stor ære og et kæmpe skulderklap.


I dag har vi sammen med 52 andre hold fra det midt- og vestjyske deltaget i den første af Company Programme-konkurrencerne. I dag var det Regionsmessen i HerningCentret, og det har låst op for at vi kan deltage i den næste konkurrence i Skive til marts. Og da vi sluttede i top 3, har vi også fået en adgangsbillet til Den Jyske Forretningsmiddag - det glæder vi os meget til.


Vi vil gerne takke vores team og vores mentorer for deres hårde arbejde og støtte. Uden dem, ville dette ikke være muligt.


Vi glæder os til at fortsætte med at arbejde hårdt og se hvor langt vi egentlig kan komme. Tak igen for alle jeres støtte, og vi glæder os til at se hvad fremtiden bringer for EpiCTRL!.

Comments


bottom of page